Nasıl Tutkulu Öpüşülür?

Your Ads Here

Hemen hemen her duygu ve durum için farklı öpücük çeşitleri vardır, ancak arzunu ve hatta şehvetini ifade etmek istediğin durumlarda herhangi bir öpücük yeterli olmayacaktır. Sana gereken ateşli, tutkulu öpüşmedir. Tutkulu öpüşmek için romantik bir ortam oluştur ve ağzın kapalı olduğu yavaş öpücüklerle başla. Sonra öpüş şeklinin cüretkârlığını ve hızını yavaşça çeşitlendir, ellerini partnerinin vücuduna yerleştirerek öpüşmenin yoğunluğunu artır ve onun boynuna ve öpmek istediğin diğer yerlere birkaç öpücük kondur. Ustalıkla ve duyguyla gerçekleştirildiğinde, tutkulu bir öpüşmeden daha büyük bir arzu ifadesi yoktur.


Kısım1
Öpüşmeden Önce

  1. Image titled Kiss Passionately Step 1
    1
    Nefesin ferah ve temiz olsun. Doğal olarak ağız hijyenin iyi olmalıdır, ancak nefesinin nasıl koktuğuyla ilgili kuşkuların varsa, öpüşmeden önce ağız kokusunu giderici naneli şeker ya da sakız kullanabilirsin. Partnerinle dudaklarını birleştirmeden önce kullandığın şekerle/sakızla işin bitmiş olsun.
    • Ağız kokusunu giderici bazı ürünler, kullanıldıktan sonra ağızda kötü bir tat bırakabilir ve nefesinin daha da kötü kokmasına neden olabilir. Bu yüzden daha güvenli bir yönteme, yani su içmeye yönelebilirsin. Su ağızda kötü tat bırakmaz, ferahlık verir ve susuzluğunu engeller.
  2. Image titled Kiss Passionately Step 2
    2
    Kendine güvenerek öp. Önce yanağından öpmeye çalış, böylece başını sana doğru çevirecektir. Birisini öpmek için doğru anı seçtikten sonra, geriye dönüş yoktur, özellikle de öptüğün kişiyi ilk kez öpüyorsan. Kararlı ol ve kendine güven. Diğer kişi öpüşmek istemiyorsa bunu sana bildirecektir; bu yüzden rahat ol ve öpüşmekte usta olan biri gibi davran.
  3. Image titled Kiss Passionately Step 3
    3
    Doğru ortamı hazırla. Öpücüğünün gerçekten tutkulu olmasını istiyorsan, doğru ortamı hazırlamalısın. Doğru ortam her yere gül yaprakları dökmek ve yüz tane mum yakmak demek değildir, ancak dikkati dağıtmayacak bir yerde bulunduğundan da emin ol. Bu sayede ikiniz de birbirinize (ve tutkulu öpüşmeye) odaklanabilirsiniz.

Kısım2
Öpücük

  1. Image titled Kiss Passionately Step 4
    1
    Öne doğru eğil ve başını hafifçe yana kaydır. Öne doğru eğilmek öpme isteğini karşındaki kişiye belirtir ve başını hafifçe yana doğru hareket ettirmek burunlarınızın birbirine çarpmasını engeller.
  2. Image titled Kiss Passionately Step 5
    2
    Yavaş başla. Partnerinin ağzına hemen dilini sokmaya çalışma. Başlangıçta dudaklarını onun dudaklarına bastırman yeterli olacaktır. Yakınlığı artırmak ve partnerinin burnundaki gözeneklere bakmaktan kaçınmak için gözlerini kapat. Tıpkı bir lambanın ışığını kısar gibi kendi gözlerini kontrol ettiğini hayal et.
  3. Image titled Kiss Passionately Step 6
    3
    Öpücükler arasında beklenti oluştur. Partnerini bir kez, yavaşça birkaç saniye öp. Sonra yavaşça dudaklarını çek, ancak dudakların partnerinin dudaklarına değecek kadar yakında olsun (ama değmesin). Yaratılan beklenti tutkunun oluşmasına yardımcı olacaktır ve partnerinin tüm dikkatini üzerine çekecektir (partnerinin tüm dikkatinin zaten üzerinde olması gerekiyor!).
  4. Image titled Kiss Passionately Step 7
    4
    Dudaklarını hafifçe arala. Öpücüğün reddedilmediyse, dudaklarını hafifçe aralamayı dene. Diğer kişi bu hareketine karşılık verirse, öpücük boyunca dudaklarının açıklığını (daha fazla ya da daha az olarak) biraz çeşitlendirmeyi dene. Dilinin ucuyla diğer kişinin dudakları ve dili üzerinde biraz keşif yapmak isteyebilirsin. Burada herhangi bir kural yok; hareketlerinin daha akıcı olması için gayret etmen yeterli olacaktır.
    • Tutkulu öpüşmeyle tükürük içinde kalarak öpüşme arasında ince bir çizgi vardır. Öpücüklerinin yeterli ölçüde ıslak olup olmadığını ölçmek için, elinin arkasını partnerini öpeceğin şekilde öp ve dudaklarını hafifçe arala. Elinin üzerinde birkaç saniye içinde kuruyan az bir ıslaklık görmelisin. Bundan daha fazla ıslaklık varsa ya da elinin üzerinde büyük bir ıslak daire oluşmuşsa, aşırıya kaçmışsın demektir. Islaklığı azalt.[1]
  5. Image titled Kiss Passionately Step 8
    5
    Fransız öpücüğünü denemeyi düşünebilirsin. Öpücük ilerlediğinde, dilini hafifçe partnerinin ağzına koyup onun diliyle dans edebildiğin Fransız öpücüğünü denemek isteyebilirsin.

Kısım3
Tutkuyu Artırmak

  1. Image titled Kiss Passionately Step 9
    1
    Bedensel anlamda daha aktif ol. Öpüşmeniz bir süre devam ettikten sonra daha maceracı olmayı deneyebilirsin. Öpücükler arasında partnerinin alt dudağını nazikçe ısır, ısırmayı bitirirken de dişlerin onun dudağına değsin (partnerinin de onayladığı bir şey değilse, dudağı emme ya da çok sert ısırma).
  2. Image titled Kiss Passionately Step 10
    2
    Partnerinin boynunu öp. Her şey yolunda gidiyorsa, daha fazla heyecan katmak için başını aşağı doğru eğerek partnerinin boynunu öp ve hafifçe ısır.
  3. Image titled Kiss Passionately Step 11
    3
    Kolların hareket etsin. Harika bir öpüşmede, öpüşen kişiler kollarını öylece yanlarında sarkıtmaz. En azından partnerini kucaklamalı ve onu kendine doğru nazikçe çekmelisin. Ellerini partnerinin saçlarında gezdirebilir ya da onun sırtını, belini ya da vücudunun diğer yerlerini okşayabilirsin. Partnere sarılmak da cinsel arzu uyandırabilen önemli bir edimdir!
    • Ellerini nereye koyacağın ilişkinizin durumuna, arzularına ve partnerinin ya sözlü olarak ya da beden diliyle ifade ettiği işaretlere göre belirlenmelidir.
  4. Image titled Kiss Passionately Step 12
    4
    On saniye boyunca öpüşmeyi dene. Bazı insanların deneyimine göre, en az on saniye süren bir öpücük, daha kısa süren öpücüklere göre öpüşenlerin birbirine daha çok tutkuyla bağlanmasına neden oluyor. Nefesini ayarlayarak ve gözlerini kapalı tutarak, daha uzun öpüşmeye çalış.
  5. Image titled Kiss Passionately Step 13
    5
    Herhangi bir şey yüzünden dikkatinin dağılmasına izin verme. İster arkanızda havai fişekler patlasın (gerçi böyle bir şey tutkulu öpüşmek için uygun bir ortam yaratırdı!) ister insanlar havalimanında yanınızdan geçsin (buruk, güzel bir ayrılık mı yoksa büyük bir kavuşma mı?) dikkatinin dağılmasına izin vermemelisin. Öpüşürken etrafına bakarsan, partnerin büyük bir olasılıkla biraz hayal kırıklığı yaşayacak ve aranızdaki tutku da azalacaktır. Etrafında ne yaşanırsa yaşansın, dikkatin tamamen öpücükte ve partnerinde olsun ve hiçbir şeyin dikkatini dağıtmasına izin verme; zira hiçbir şey seni öpüşme hissinden daha çok etkilememelidir.

İpuçları

  • Öpüşürken vücutlarınız birbirine yakın olsun.
  • Çok sert öpme, özellikle de diş telin varsa. Partnerinin canı acıyabilir.
  • Sarımsak ve soğan gibi nefesin kötü kokmasına neden olan yiyeceklerden sakın.
  • Nefesinin tamamen temiz olmasını istiyorsan, yumuşak bir diş fırçası ve su kullanarak dilini temizlemeyi dene. Temiz hissedene kadar diş fırçasıyla dilini fırçala. Sonra su ile durula.
  • Dışardaki gürültünün ya da endişelerin dikkatini dağıtmasına izin verme. Kendini tamamen öpüşmeye ver.
  • Partnerinin alt dudağını emmeyi ya da yalamayı dene.
  • Partnerinin dudaklarını zaman zaman hafifçe ısır.
  • Karşındaki kişiyi hazır olduğun zaman öp. Acele etme!
  • Tüm tutkunun partnerinin vücudundan çıkıp kendi vücuduna girdiğini hissedene kadar boynunu em. O anda tek bir kişiymişsiniz gibi hissetmelisin.
  • Sadece onun gözlerinin açık olmadığından emin olmak istediğinde gözlerini yarım aç. Partnerinin gözleri açıksa, anında geri çekil.
  • Dokunulmasını istemediğin yere dokunuyorsa, "Hayır, bunu yapma" ya da "Dur, bunu sevmedim" diye konuş. Partnerin seninle seks yapmaya çalışıyor ama sen istemiyorsan, ona şöyle bir şey söyleyebilirsin: "Üzgünüm, buna henüz hazır değilim".
  • İkinizin de hazır olduğundan emin ol. Birbirinizi öpüşmek için zorlamayın.

Uyarılar

  • Öpmek istediğin sırada reddedilirsen, karşındaki kişinin isteğine saygı göster ve geri çekil. Herhangi bir anda partnerin yaptığın şeyden dolayı rahatsız olursa dur.

Your Ads Here

Your Ads Here

Your Ads Here

Your Ads Here

Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Daha Maraqlı

Your Ads Here

Şərhlər yüklənir ......