Kendini Bir Kıza Nasıl Beğendirirsin?

Your Ads Here

Her kız farklıdır ve kaç kız varsa dikkatlerini çekmenin de o kadar çok yöntemi vardır. Bununla birlikte, cazibenin bazı temel ilkeleri vardır ki bunları hemen her durumda uygulayabilirsin. Bir kızın seni beğenmesini sağlamak için onunla arkadaş olup kendini fark ettirmen, bir yandan flört edip bir yandan romantizm sularında yüzmen ve arkadaştan ibaret kalmamaya çalışman gerekiyor. Doğru zaman gelip çattığında, duyguların karşılıklı olduğunu düşündüğünde bu işi nihayete erdirebilir ve ona çıkma teklif edebilirsin.

1
Dikkat Çekmek

  1. Image titled Start a Conversation With a Girl Step 10
    1
    Kendi yaşamın olsun. Eğer kızlar sana hep “arkadaş kalalım” diyorsa bu adım daha da önem kazanıyor. Harbi kızlar (tuttuğunu koparan, kendi değerinin farkında olan kızlar) kendine ait bir yaşamı olmayan ya da üzerlerine streç film gibi yapışan erkeklerden hiç hoşlanmazlar. Böyle şeyleri seven kız da vardır ama bu hep yanlış nedenlerden ötürüdür: Ya güvensizdir ve dikkat çekmek istiyordur ya da erkeklere söz geçirme ihtiyacı hisseden bir kontrol delisidir. Bu senaryolardan birine razı değilsen zamanını kendi dostluklarınla, ilgi alanlarınla, hobilerinle ve hedeflerinle doldurmaya odaklan. Bu sayede, kızın seninle çıkmadan da bir şeyler yapmasına fırsat tanımış olursun.
  2. Image titled Start a Conversation With a Girl Step 15
    2
    Şık görün. Bakımlı ve fit ol. Bir kızın senden hoşlanmasını istiyorsan temel temizlik ve görünüm aşırı derecede önemlidir. Kızlar ağız kokusu, göbek, ter kokusu ve yağlı saçlar gibi şeyleri, senin muhteşem kişiliğinden önce fark ederler. Görünümünle iyi bir ilk izlenim bırakarak ona, senin olumlu özelliklerini görme fırsatı tanı.
    • Çakı gibi ol. Düzenli olarak spor yap. Üç dört kilometre koş, mekik çek, baklava gibi karın kasları yap vb. Unutma ki fit olmak önemli ama aşırıya kaçmamalısın. Aşırı kaslı olmak, spor salonuna gitmeyi anlamlı ilişkiler kurmaya yeğlediğin izlenimi uyandırabilir. Ayrıca bazı kızlar erkek arkadaşları yeşil dev Hulk olsun istemezler ve çok adaleli olmak –o kaslı aptal sporcu klişesi yüzünden- biraz aptal görünmene yol açabilir. Yani fit ol ama çam yarması olma. Bir başka deyişle, kasları takıntı yapmadan, ayaklı bir çift biseps gibi dolaşmadan fit kal.
    • Kişisel hijyenine dikkat et. Dişlerini fırçala, tıraş ol. Elinin altında diş fırçası yoksa naneli şekeri eksik etme. Kendine özen gösterince başkalarına daha çekici görünürsün ve bu da özgüvenini olumlu yönde etkiler. Daima güzel kokmalı ve şık görünmelisin, o yüzden düzenli biçimde duş al ve deodorant kullan; zira dünyada spor salonu sonrası ter kokusu kadar berbat şey az bulunur.
  3. Image titled Get a Date in Middle School Step 2
    3
    Onunla konuş. Varlığından haberdar olmayan bir kızın seninle ilgilenmesi olasılık dâhilinde değil. Yaklaşmaya ilkin çekinsen de, onunla konuşmak için çaba göster. Ortak ilgi alanlarınızdan ve hobilerinizden söz açarak arkadaş ve fazlası olarak ne kadar uyumlu olduğunuzun altını çiz. Onunla arkadaş ol; arkadaş olmazsanız sana yaklaşamaz.
    • İkinizin de hoşlandığı bir hobi bul. Okulla ya da sporla ilgili olması fark etmez. İkiniz de basketboldan hoşlanıyorsanız onu bir maça davet et. İkiniz de bilgisayar oyunlarını seviyorsanız birlikte oynayın ya da o oynamıyorsa sana tezahürat yapsın. Hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyler her kıza göre farklılık gösterir.
    • Eğer sohbet becerilerini biraz cilalaman gerekiyorsa şu konulara bakabilirsin:
  4. Image titled Make a Person Happy Step 4
    4
    Onu güldür. Fıkra ya da komik hikâyeler anlatmak karşındakini güldürmenin klasik bir yoludur; ama tek yolu değildir. Cesur ol, onu güldürecek bir şeyler düşün; mesela komiklik yap. En çok hangi komedyenleri, hangi komedi filmlerini ya da televizyon dizilerini seviyor, öğren. Bunları onunla birlikte seyret. Ona, senden bir şey istemesini söyle, sonra da bunu yap (yasa dışı olmadığı sürece). İkiniz de rahatsanız, birbirinizden hoşlanıyorsanız zaten kahkahalar kendiliğinden gelecektir. Ne kadar çok gülerse o kadar fazlasını ister ve isteyecektir de.
  5. Image titled Get a Date in Middle School Step 3
    5
    Arkadaşı ol. Kızlar karşılarına çıkıveren yabancılara âşık olmazlar. (Bazıları olur ama ilişkileri asla yürümez!) Onu rahatsız etmeden dostça davranmaya çalış. Onu tanı ve arkadaşı olarak birlikte zaman geçirmeye başla.
    • Eğer onunla aynı dersi alıyorsan kızın adını öğren. Sınıfa her girişinde gülümseyip ona el salla. Bazen genç bir kadının seni fark etmesi için tek gereken budur. Ama bunu aşırı sık yapmamaya çalış yoksa ona kafayı takmış gibi görünürsün. Yanlış anlaşılmaktan çekiniyorsan tanıdığın diğer kızları da sınıfa girdiklerinde selamlayabilirsin. Seni fark etmemiş gibiyse yanından geçtiği sırada ona dostça bir tavırla “Selam _______," deyip adıyla hitap et ama bunun için dersi ya da onun sohbetini sakın bölme.
    • Utangaçsa sadece gülümseyerek karşılık vermekle yetinebilir. O yüzden bunu, senden hoşlanmadığına yorma.
    • Eğer ilişkinizin daha hızlı ilerlemesini istiyorsan sakın ‘Arkadaşlık’ bataklığına saplanıp kalma. Bazen bir kız, ilişkinin kötü biteceğinden korktuğundan değil, sırf senin dostluğunu yitirmemek için çıkma teklifini reddedebilir! O yüzden, işleri bir adım ileri götürmek için biraz flörtöz ol. Bir kadın yalnızca tanıdığı, güvendiği ve değer verdiği bir erkekle yakınlaşır ve bunun tek yolu da dostça sohbetlere zaman ayırıp onu daha iyi tanıman. Bununla birlikte, tez canlılık da yapma - kovalama kısmı ilişkinin keyifli yanı- ve ‘’sabırlı ol’’. Kızlar özellikle de ilişkiler söz konusuysa bir şeyin dayatılmasından NEFRET ederler.

2
Arkadaş Kalmaktan Kaçınmak

  1. Image titled Approach the Guy You Like Step 5
    1
    Flört et. Flört etmek seni arkadaşlık bataklığına saplanıp kalmaktan korur çünkü iyi bir arkadaşı olmakla kalmayıp aynı zamanda çekici biri olduğunu kıza hatırlatır. Hoşlandığın bir kızı gördüğünde ya da onunla karşılaştığında kısaca göz teması kurup gülümse. Rahat, flörtöz bir sohbet başlatıp ne tepki verdiğini gör. Eğer gözlerini gözlerinden kaçırır ve tedirgin davranırsan kafası karışıp senin amacını anlamaya çalışacaktır. Kızlar genelde duygulara ve vücut diline tepki verirler. Onları mutlu edersen seni eğlenceli ve şefkatli biri olarak düşünürler. Onları huzursuz edersen tedirgin olur, kaçma ve savaşma seçenekleri arasında sıkışır kalır ve büyük olasılıkla kaçmayı tercih ederler.
    • Rahatla. Gevşe. Onun rüyalarının kızı olduğunu düşünerek kendini strese sokma. Yakışıksız bir espri yaparsan ya da yanlış bir şey söylersen ne olacağına kafanı takıp strese girme. O da senin kadar tedirgin olabilir ve ilk hatalar genelde fark edilmez ya da göz ardı edilir. Flört etmek ilk başta zor gelirse hiç meraklanma. Kızlarla ne kadar çok konuşursan o kadar açılırsın. Kızlar genelde çok tedirgin olurlar çünkü söylediğin her bir sözcüğe beyinleri binlerce farklı karşılık bulmaya çalışır. Doğru yanıtı bulmak için strese girerler ve bu onların iki ayağını bir pabuca sokar. O yüzden de kötü bir espriyle şaşkınlığı üstünden atma çabası arasındaki farkı ayırt etmekte zorlanırlar.
    • Yolu seninkiyle kesişen bu çekici ve dost canlısı kızla etkileşimde bulunmanın tadını çıkar. Kendini strese sokmana gerek yok ama asıl hedefinin kendini bu kıza beğendirmek olduğu aklından çıkmasın. Aşırı küstahça ya da itici görünecek şeyler söyleme. Büyük olasılıkla o da SENDEN hoşlanma noktasına geliyordur.
  2. Image titled Caress a Girl Step 5
    2
    Ona iltifat et. Eğer birinden hoşlanıyorsan muhtemelen onda hoşuna giden birçok şey vardır. Neden bunları ona söylemeyesin ki? Onda farklı bir şey görürsen (yeni saç kesimi, oje rengi, bluz vb.) mutlaka dile getir. İltifatın ne kadar benzersiz olursa o kadar olumlu karşılayacaktır.
    • Çoğu kız, diğer kızlarla paylaştığı özelliklerine değil, onu farklı kılan bir özelliğine iltifat edilmesinden hoşlanır. Eğer dış görüntüsüne iltifat edeceksen orijinal olmaya, belli bir özelliğine değinmeye çalış. Daha da iyisi, onun kişiliğini ya da becerilerini öv. İltifatın iyisi kötüsü nasıl olur bilmiyorsan, Kızlara Nasıl İltifat Edilir konusunu araştırabilirsin.
    • Ona, güzel olduğunu ikide bir söyleyip durma. Kız gerçekten çok güzelse muhtemelen bunu başka erkeklerden de duymuştur ve bir yerden sonra laflar değerini yitirebilir. Ona iltifatta bulunacaksan kişiliğine, bir konuda ne kadar iyi olduğuna, bir şeyleri ne kadar iyi yaptığına övgüler düzerek başkalarının arasından sıyrıl. Görünüşünü sık sık övmek, senin sığ olduğunu ve onunla yalnızca seks yapmak istediğini düşünmesine yol açabilir ki böyle bir izlenim uyandırmaman çok daha iyi.
  3. Image titled Be Romantic Step 2
    3
    Onu etkile. Burada genel geçer bir çözüm yok. Bir kızın hayran kaldığına bir başkası göz devirebilir. En güvenlisi kendin olman. Benzersiz bir becerini, yeteneğini ya da seni diğer insanlardan ayıran, yapması zor ama gurur duyduğun bir şeyi sergile. Bu sadece onun sana iyi yaklaşmasını sağlamakla kalmaz, senin de özgüvenini artırabilir.
    • Ukalalık etmemeye özen göster. Onu etkile ama büyük başarılarınla, planlarınla caka satıp durma. Özgüven çekici bir niteliktir, orası doğru, ama aşırı kibir çoğu kızı buz gibi soğutur.
  4. Image titled Be a Gentleman Step 18
    4
    Dokunma engelini aş. Bir kıza sırnaşıklık etmeden de dokunmanın yolları vardır. O giyinirken paltosunu tut. Engebeli bir yüzeye bastığında ona elini uzat. Kalabalıkta onu kaybetmemek için elini tut, tökezlerse onu yakala, çok sevindiğinde onu kucaklayıp beşlik çak. Eğer kaygılıysa elini hafifçe omzuna koyup onu rahatlat. Tüm bunlar tuhaf davranmadan karşındakine kibarca biraz daha yaklaşma yollarıdır.
    • Sert görünmeye çalışsa da çoğu kız, dokunmaya karşı çoğu erkekten daha hassastır. O yüzden nasıl dokunduğuna dikkat et. Örneğin omzuna hafifçe elini koy ama sırtına şaplak vurma. Onun rahatsız olduğunu fark ettiğin anda dur!
  5. Image titled Love Your Girlfriend Step 8
    5
    Yem at. Aranızda karşılıklı bir çekim varsa ilgini ona küçük küçük “yem” at (yani ilgini belli eden küçük şakalar yap). Bakalım oltaya gelecek mi? İyi bir yem ifadesi rahat, neşeli ve genelde muğlak olmalıdır. Kadınlar da “yem atarak” flört ederler, o yüzden hakkında “şakalaştığı” şeylere dikkat et; hepsi de iki anlama gelebilir.
    • Eğer bu işi doğru yapıyorsan (ve karşındaki başından beri doğru kişiyse) onun yüzünde belli bir bakış göreceksin. Tıpkı onunla özel bir şekilde el sıkışmışsın gibi. Sana birkaç saniye öylece bakıp “anladın mı” yoksa kazara mı doğru sözcükleri seçtin diye merak edecektir. O bunları yaparken göz temasını bozma, hafifçe gülümse ve bunun dışında bir tepki verme. Bu adeta bir dönüm noktası. Muhtemelen ikinizin tarihindeki en önemli an. Onun konuşmasını bekle ve dua et ki ağzından çıkan söz evet olsun.
  6. Image titled Be a Gentleman Step 26
    6
    Ağırdan al. Israrcı ya da muhtaç görünme. İyi kızların derin duygular geliştirmesi normalde erkeklerden daha uzun sürer. Yukarıdaki adımları izleyerek ona kur yapmayı sürdür ama sakın acele etme. Bu kızla bir ilişkiye başlarsan, birbirinizi tanıma aşamasında ona nasıl hissettirdiğini hep anımsayacaktır.
    • Ona kendisini, görünmez ya da boğulmuş gibi değil de, takdir edilmiş hissettir. Onu ağır ağır, nazikçe (ama sürekli bir şekilde) kovala ki cinsel tekliflerden yana korkusu (varsa) yatışsın, çaresiz görünme ve onun hayatında yeni bir erkeğe alışmasına izin ver. İlişkiyi ona dayatma; onu tekrar nerede ve ne zaman görebileceğine ilişkin ipuçlarını dikkatlice topla.

3
Çıkma Teklif Etmek

  1. Image titled Attract a Woman Step 8
    1
    Ona çıkma teklif et. Kendini onun yanında rahat hissetmeye başlayınca, seninle bir yere gitmesini ya da birlikte bir şey yapmayı teklif et. Bu ikinizin de ilgilendiği bir şey olsun. Eğer istiyorsan ona kendi dünyanı göster. Onu, kendini rahat hissettiğin, tercihen gurur duyduğun bir şey yaptığın bir yere götür.
    • Alternatif olarak, onun dünyasını görmekle ilgilendiğini belirtebilirsin. Müzisyen mi? Onu çalarken izleyip izleyemeyeceğini sor. Matematikçi mi? Yazdığı raporu ya da tezi okumak istediğini söyle.
    • Eğer özel hayatını bu derece paylaşmaya hazır değilsen ya da bu fikir seni henüz rahatsız ediyorsa dışarı çıktığınızda onunla sadece yemek ye ya da onu daha yakından tanıyabilmek için birlikte basit bir şeyler yap.
  2. Image titled Be a Gentleman Step 19
    2
    Ona kendini değerli hissettir. Şövalyelik ölmedi. Kapıları ona aç, yağmurda şemsiye tut, elleri doluysa eşyalarını taşı, üşüdüğünde kazağını ödünç ver, yani temelde ona şefkat göster. Gerçek bir centilmen, bir hanımefendiye kendini hanımefendi gibi hissettirir. Kızlar kendilerini önemli ve değerli hissetmek isterler. Onunla iletişim kurarken çok şey söylemen ketum davranmandan, kişisel konulara girmen gelişigüzel konuşmandan iyidir. Ona çıkma teklif edeceksen ya da seninle bir şey yapmasını isteyeceksen bunu onunla yüz yüzeyken, tercihen de onun evindeyken sor. Yarıda bırakmayacağını, sonuna kadar gitmeye hazır olduğunu ona hissettir.
  3. Image titled Show a Woman That You Care Step 7
    3
    Romantik ol. Basmakalıp romantizm simgeleri (güller, mumlar, çikolata ve oyuncak ayı) bir yere kadar. Karşındaki özel insanı gerçekten neyin heyecanlandıracağını düşün. Onu neyin eşsiz kıldığını bul, sonra yalnızca onun takdir edeceği şeyler bul ve yap. Romantik olmak karşındakinin ne kadar özel olduğunu kabul etmek demektir ve bu da onu benzersiz kılanın ne olduğunu –dünyadaki herkesten iyi- bildiğini göstermektir.
    • O konuşurken pür dikkat dinle! Aklında, onun sevdiği ve onu benzersiz kılan şeylerin bir listesini tut. Tuhaf (ve belki de sır gibi sakladığı) ilgi alanları, tutkuları ve fantezileri nelerdir? Neyi duyunca gözleri parlıyor? Uzun süre önce sana anlattığı bir şeyi hatırlarsan kız bunu hemen fark edecektir.
  4. Image titled Maintain Your Relationship After a Diabetes Diagnosis Step 8
    4
    Birbirinize sırdaş olun. Ona hayatta gerçekten zevk aldığın şeyleri, nelerin seni heyecanlandırdığını anlat ve sen de onu neyin heyecanlandırdığını öğren. Olumlu ol. Kötü bir gün geçirmiş de olsan onu yüzünde hoş ve kocaman bir gülümsemeyle karşıla. En önemlisi, ağzından çıkan her kelimeyi dinle. İster kendinden söz etsin ister ailesinden ya da hobilerinden; sen kulaklarını ardına kadar aç. Söylediği bazı şeyler ilişkinin ilerleyen zamanlarında önemli ya da yararlı olabilir. Dinlediğini göstermek için başını öne salla ve söylediklerine yanıt var ki senin “gerçekten” dinlediğini anlasın. Kadınlar, söyledikleri şeye yapmacıksız bir ilgi gösteren erkeklere değer verirler.
  5. Image titled Start a Conversation With a Girl Step 9
    5
    Kendin ol. Bu dünyada bir eşin daha yok. Nasılsan öyle ol. En iyi yanını göster. Senin gerçekte kim olduğunu öğrensin. Becerilerini, yeteneklerini ve avantajlarını kullan, senin farkına varmasını sağla. Eğer mizah anlayışın kuvvetliyse bunu onunla paylaş. Eğer bilimden, müzikten, şiirden, politikadan ya da spordan hoşlanıyorsan neleri sevdiğini ona söyle. Doğru kadın sana âşık olacak ve seni bu halinle sevecektir.

İpuçları

  • Ona kendisini iyi hissettir.
  • Dürüst ol. Asla bir kıza, sırf onu etkilemek için yalan söyleme.
  • Sürekli kendini anlatıp durma. İnsanlar özellikle de tedirgin olduklarında aşırıya kaçıp sürekli kendilerinden söz ederler. Bir şey söyleme ihtiyacı hissediyorsan bir soru sorabilirsin. Konuştuğun kadar da dinle.
  • Gülmekten geri durma. Çok sık gülen biri olmasan bile bu seni içten ve dost canlısı gösterecektir. Sakin bir tebessüm, özellikle de onunla daha yeni tanıştıysan seni daha cana yakın kılacaktır.
  • Onu daha önce çıktığın kızlarla (zihninde bile olsa) kıyaslama.
  • Terbiyenle dikkatini çek. Mesela onun için kapıyı aç, oturması için iskemleyi çek (ya da “ıslaklığın üstüne ceketini ser” klişesi). Eğer onu daha yeni yeni tanıyorsan daha ölçülü davranmak iyi olur. Henüz seni tanımazken kalkıp da yemekhanede iskemlesini çekersen onu korkutabilirsin! Böyle bir şey yapınca da orada otuz iki dişini göstererek durma ve sana binlerce defa teşekkür etmesini bekleme. İskemlesini çek, oturmasını sağla, sonra gidip kendin otur. Kapıyı onun için aç, konuşuyorsa dinle, önce onun girmesine izin ver. Sonra ne yapıyorsan işine devam et. Eğer sana teşekkür ederse başınla onaylayıp gülümse ya da “O zevk bana ait,” de, o kadar. Abartma.
  • Kızlar özü sözü bir erkeklerden hoşlanırlar. Bu, sahte biri olmadığını, onunla gönül eğlendirmeyeceğini gösterir. Onu etkilemek için belli bir kalıba uyarmış gibi yapmak, foyan ortaya çıktığında (er ya da geç çıkacaktır) onun sana güvenmesini zorlaştıracaktır.
  • Onun doğum gününü biliyorsan, en sevdiği mağazadan bir hediye kartı alabilirsin (çok pahalı olmasına gerek yok; kıymetini bilecektir) ya da arkadaşlarına anlatırken duyduğun yeni eşarbı ona hediye edebilirsin. Onun doğum gününü hatırlamış ve hediye getirmiş olman, aklında tatlı biri olarak yer etmeni sağlayacaktır.
  • Başka kızlarla randevularını özellikle de ilk buluşmanda anlatma. Hakkında konuşacağın daha güzel, daha uygun konular bulabilirsin.
  • Unutma ki hoşlandığın kız, kazanılacak ödül ya da ulaşılacak hedef değil. Amaç, ilişkinizin ömür boyu yürüyüp yürümeyeceğini anlamaya çalışmak. İkiniz de ilişkiye bu şekilde başlarsanız her şey sizin için en iyisi olur.
  • Hijyene dikkat et. Bunun sana ne kadar faydası olacağına inanamazsın! Temiz olmamak ve ter kokmak herkesi uzaklaştırır. Buna ağzının kokması, gaz çıkarma, geğirme ve ayak kokusu da dâhil. Her gün duş al ve dişlerini fırçala (en ideali onunla buluşmadan hemen önce), tırnaklarını kes, kıyafetlerini ve ayakkabılarını düzenli olarak temizle. Bazı kızlar sigara dumanının ya da ağır kolonyanın kokusundan çok rahatsız olur.
  • Kusursuz olmaya çalışma ve hoşlandığın kızın da kusursuz olmasını bekleme. Hiç kimse kusursuz değildir. İkinizin de hataları olduğunu, hatalar yaptığınızı ve bazen kötü gününüzde olduğunuzu kabullen.
  • Asla onu kıskandırmaya çalışma. Bu geri teper. Senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsan onun arkadaşlarından birine sor. Ya da sana karşı nasıl, başka erkeklere karşı nasıl davrandığını gözlemle. Senin yanındayken farklı davranıyorsa bir şeyler var demektir. İçgüdülerine güven. İkiniz arasında iyi bir kimya olduğuna inanıyorsan sabırlı ol ve bunun gelişmesine izin ver. Tekrar tekrar sorsa bile ona asla geçmişte ve yakın zamanda çıktığın kadınlardan söz etme. Ona sadakatini gösterebilirsen ilişki daha hızlı ve daha pürüzsüz şekilde gelişir. Bir kadın ilişkiye ciddi bir yatırım gözüyle bakabilir ve restoranda, onun gözleri önünde başka güzel kadınlara bakarsan, onlarla ilgilenirsen bu büyük düşüncesizlik ve saygısızlık olacaktır. O yüzden gözlerini ona çevir ve buluşmanızda sadece ona odaklan.
  • Her şeyin fazlası zarar. Üstüne aşırı düşmek, yakaladığın her fırsatta ona dokunmak, onu iltifat yağmuruna tutmak ve bir komedyene rakip olacak kadar espriyi üst üste patlatmak bir çuval inciri berbat edebilir. İlk başta daha rahat olmaya çalış.
  • Flört ederken işi cinselliğe vurma. Bu onu değil de bedenini arzuladığının bir göstergesi olabilir. Birçok kız, erkeklerin böyle müstehcen davranmalarından ve bedenlerden yana konuşmalarından hoşlanmaz. Bazı kızlar (çok nadiren) bunu sever ama birçoğu sevmez.
  • Ona belden aşağı fıkralar anlatma; bu kabalıktır. Kızların %99’u vücut uzuvları ve benzer şeylerle ilgili yaptığın esprilerden hoşlanmayacaktır, bundan emin ol. Seni iğrenç bulacak, olgun olmadığını düşünecek ve senden uzak duracaklardır. Ama %1’lik kısmı buna bayılır!
  • Olanak dâhilindeyse onu takip etmeyi, kur yapmayı ve kişisel sorular sormayı hep yüz yüzeyken yap. Bunun için cesur, özgüvenli ve nazik olmalısın. Eğer onun adresi sende varsa ve aynı şehirde yaşıyorsanız hiçbir kişisel soruyu e-postayla sorma. Kolayca tahrif edilebilecek hiçbir iletişim yöntemini kullanma.
  • Sapık gibi takip etme. Eğer seninle çıkmak istemiyorsa, peşine takılacak birini de istemiyor demektir. Şansını başka kızla denersin.

kaynak: 1
Your Ads Here

Your Ads Here

Your Ads Here

Your Ads Here

Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Daha Maraqlı

Your Ads Here

Şərhlər yüklənir ......