Eşlerini Aldatan 2 Kadının Sırrı Basit Bir Fotoğrafla Ortaya Çıktı

Your Ads Here

Yakınlarımızdan gizli bir şeyler yaparken onların haberi olmasın diye olabildiğince dikkatli olmaya çalışırız. Ancak bazen ne kadar dikkatli olursak olalım küçük ayrıntılar yalanın ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Tıpkı bu listede birazdan okuyacağınız 2 aldatılma hikayesi gibi.

1. Kimi zaman ne kadar dikkatli olursak olalım küçük ayrıntılar hiç hesaplamadığımız şeyleri ortaya çıkarır ve hayatımızın tepetaklak olmasına neden olur.


Resme bakınca bir tuhaflık veya ters giden bir şeyler fark ettiniz mi? İlk bakışta fark edilmeyen bu küçük ayrıntı mutlu bir evliliğin aldatılma sebebiyle bitmesine neden olmuştur.

İş gezisi için şehir dışına çıkan kadın, eşine otelden fotoğraf göndermiştir. Aslında her şeyin sonu bu fotoğraf olacaktır. Eşine iş seyahati için kalacağı otele geldiğini haber veren genç kadın ardından otel odasında tek başına olduğunu söylese de eşinin o acı ayrıntıyı fark etmesiyle her şey ortaya çıkmıştır. Karşısındaki komidine telefonunu koyarak kendi fotoğrafını çeken kadın fotoğrafa çok bakmadan hemen eşine göndermiştir. Eşinden gelen fotoğrafa bakınca adam hemen acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalmıştır. Çünkü eşinin attığı fotoğrafta yatağın altından bir el gözükmektedir. Bunun üzerine eşinin gittiği seyahati bir iş seyahati değil de aşk seyahati olduğunu ve aldatıldığını anlayan zavallı adam derhal boşanma davası açmıştır. Eşinin gönderdiği bu resmi de mahkemeye delil olarak sunmuş ve hakimin fotoğrafı delil olarak kabul etmesiyle genç çift tek celsede boşanmışlardır. Kadın için yaptığı bu büyük hata bir anlık dikkatsizliğiyle ortaya çıkmış ve eşinden ayrılmasıyla pahalıya patlamıştır. Adam ise fotoğrafla ortaya çıkan gerçekle yüzleşmesi çok acı ve zorlu olsa da yalan bir hayatı artık devam ettirmediği için mutludur.

2. İkinci aldatılma hikayemiz ise ilki gibi bir fotoğrafla ortaya çıkmış ancak tek bir farkla çünkü bu hikayedeki aldatılan eş, karısı ve onun sevgilisiyle aynı odada bulunmakta.


20 gündür şehir dışında olan koca sabah eve dönünce karısının uyanık halde yatakta onu beklediğini görünce çok mutlu olmuş ve hemen karısının bu halinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabında profil resmi yapmıştır. Fotoğrafın altına da onu ne kadar sevdiğini anlatan kelimeler yazmıştır. Ancak fotoğraftaki detay bu genç çiftin ayrılmasına neden olmuştur. İlk bakıldığında fark edilmeyen bu küçük detay daha sonrasında anlaşılınca insanlar da kocası gibi şok olmuşlardır.

Vantilatörün altında yatağın alt ara kısmında bir çift göz kameraya bakmakta. Bu küçük ayrıntıyı fark ettiniz değil mi?

Kadın 20 gündür şehir dışında olan kocasını evde olmadığı için aldatmış ve eve söylediği saatten önce gelmesiyle koca her şeyi berbat etmişti. Yatağın altında genç kadının sevgilisi saklanmış, flash patlayınca ortaya çıkmıştır. Bu acı detay ise eş tarafından haftalar sonrasında fark edilmiş ve aldatılan koca hemen boşanma davası açmıştır. Fotoğrafın mahkemeye kanıt olarak sunulmasıyla birlikte hakim çifti tek celse de boşamıştır. Bu acı olayla kadının uzun süredir eşini aldattığı ortaya çıkmış, adam da yalan hayatı yaşamaktan kurtulmuştur.
kaynak: 1

Your Ads Here

Your Ads Here

Your Ads Here

Your Ads Here

Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Daha Maraqlı

Your Ads Here

Şərhlər yüklənir ......